Ingrediënten: (4 personen)
520g kalfsfilet
250g verse zilveruitjes
250g bloemkoolroosjes
250 g augurken op azijn
300ml witte azijn
2 flesjes van 180ml Brothway beef bouillon*
2 eetlepels curry
2 eetlepels kurkuma
2 eetlepels mosterd zonder suiker*
2 blaadjes laurier
1 eetlepel vloeibare 100% stevia*
johannesbroodpitmeel bindmiddel*
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
*verkrijgbaar bij je consulent

Snij de augurken in stukjes, de bloemkool in roosjes en haal de pel van de zilveruitjes. Stoof de zilveruitjes samen met de bloemkoolroosjes aan in olijfolie. Voeg de curry, kurkuma, mosterd, laurier en stevia toe. Meng alles goed en bevochtigen met de bouillon en de azijn, laat inkoken tot de zilveruitjes en de bloemkool beetgaar zijn. Kruid naar smaak met peper en zout. Je kan de saus naar wens binden met johannesbroodpitmeel en op het laatste afwerken met de gesneden augurken.
Bak het vlees gaar en serveer met de pickles saus.