Tamari sojasaus - Yakso

Soja saus mag je gebruiken als die geen suiker en geen gluten bevat. Bij de ingrediënten mag er bv geen ‘tarwe’ staan, dan zitten er gluten in. Suiker kan je ook bij de ingrediënten zien, daar zal “suiker” staan of iets met “ose” is ook suiker. De tamari is bv een goede sojasaus, zonder suiker en gluten.

4,30

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 70 kcal / 293 kJ
Eiwitten 10 gram
Koolhydraten 7.3 gram
waarvan suikers 1.7 gram
Vetten 0.1 gram
waarvan verzadigd 0 gram
Voedingsvezels 0 gram
Natrium 1.1 gram